Гаряча лінія мера вже працює

IMG_25699 жовтня з ініціативи міського голови Олександра Соколова в Чернігові стартував масштабний проект «Служба допомоги мера чернігівцям». Запрацювала «гаряча лінія мера» – за номером 0-800-509-903. Водночас почав працювати сервіс sokolov.online – новаційний проект «Електронна мерія» Він буде доступний цілодобово, без вихідних.

Це платформа зі збору проблемних питань і пропозицій від громадян. Відтепер кожен житель міста через інтернет може звернутися до міського голови, залишити будь-яку заявку і знати, що її оперативно розглянуть і вирішать. Навігація на сервісі зручна – навіть ті, хто не дуже обізнаний із комп’ютером, легко розберуться, як залишити заявку та стежити за її виконанням. Громадяни зможуть прикріпити до звернення відеофайл чи фотографію. Інформація одразу відобразиться на інтерактивній карті міста. Звернення, що надходитимуть на гарячу лінію, теж враховуватимуться. Таким чином, сформується паспорт актуальних проблем міста. Буде видно динаміку вирішення владою проблем.

Запропонована система дасть змогу без паперової тяганини скоротити терміни виконання звернень городян.

«Моя мета – прямий і відкритий діалог із чернігівціми. З допомогою цього новаційного проекту ми зможемо оперативно вирішувати проблемні питання чернігівців», – зазначив мер міста Олександр Соколов.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?